Vannacht slaapt u nog thuis misschien in het weekend bij ons op 20 ?
/

 

 

De gezellige donderdag Meppeldagen, een fluisterboot huren in Giethoorn, of een wandeling in het Havelter bos, een bezoek aan musea of vlindertuin, alles binnen bereik per fiets of auto! bezoek ook de kolonie van weldadigheid in Frederiksoord.(werelderfgoedlijst)


 Onze Bed and Breakfast is nieuw en in bedrijf sinds juli 2017

Gastenboek

Ellen & Cees Lagendijk
30-08-17 15:52:23
Beste Kees en Marion,

Wat hebben wij genoten bij ons op op 20.
En wat mooie B&B , de kamer en badkamer zijn geweldig, het ontbijt was top en de gastvrijheid van jullie een dikke tien.
De omgeving en de tuin zijn super, wat een rust.
Wij voelden ons zeer welkom en wij hopen zeker nog een keer terug te komen.

Cees en Ellen
Piet Hijma
10-08-17 09:01:24
Mocht je de fietsroute LF9 Nieuweschans-Breda fietsen, dan zou ik adviseren niet meer verder te fietsen als je het adres “Bij ons op 20” Nijeveense Bovenboer 20, Nijeveen passeert.
Je doet jezelf tekort als je doorfietst!
Fantastisch Bed en Breakfast, superlatieven schieten tekort, zeer gastvrij, ongelofelijke douche en ook al doe je geen oog dicht, een fantastische accommodatie.
I & J Scholten
07-08-17 09:52:36
Beste Kees & Marion,

Wat hebben wij genoten van ons verblijf "Bij Ons op 20"!

Van ons krijgen jullie een hele dikke 10; alles was perfect; van de prachtig met zorg en oog voor detail gestylde kamer inclusief gevuld koelkastje, tot aan de geweldig mooie, ruime badkamer met die prachtige tegeltjes: we zijn er nog steeds zó enthousiast over! Het ontbijt was heerlijk en zo uitgebreid! Gewoon geweldig!

We vonden het heel erg fijn bij jullie, hebben vanaf het moment dat we bij jullie binnen stapten ons echt als gewaardeerde gasten gevoeld! Ga vooral zo door, en 1 ding is zeker: wij komen terug!

Hartelijke groet!
Tonen: 5  10

 

Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend.  

 

 

 
Kaart
Opbellen
E-mail
Info